Prečo zas Matovič

Na úvod štandardného predvolebného eňoňuňo Nkovo .týždňovo Smečkovo uhnutého článku by sa patrilo povedať úvodné slovo k nevoličom. – Ako sú to tí, ktorí si predstavujú politikov ako anjelov, alebo tí, ktorí nechcú zlepšenie, proste triedni nepriatelia, buď hlupáci, alebo cynici, ktorých treba nenávidieť ešte viac ako voličov SMERu, lebo volič SMERu bude proste voliť SMER – je v princípe neškodný, lebo vieme, že SMER klame – ale nevolič je nebezpečný živel, pretože má pravdu.

Nuž teda moje slovo k nevoličom znie: Máte recht. Všetci voliči vrátane mňa idú voliť v týchto voľbách čiatočne z hlúposti, čiastočne zo zbabelosti a čiastočne z vrodenej morálnej deviácie. Vy ste tu jediní normálni. Nedajte si vziať svoj zen. Tiež by som chcel byť jako vy. Nedajte sa oklamať Nkármi, že len oni sú v tom pravom budha zene, v skutočnosti sú tesne pred nervovým zrútením, ako vždy pred voľbami. Ja konkrétne idem voliť Matovičove psychoterapeutické združenie viacmenej z hnevu. A vyberal som takto:

Zásadná volebná dilema chlapíka, čo nechce voliť SMER je medzi „štandartnými“ a „neštandartnými“. Štandartné strany sa líšia od SMERu tým, že kedysi boli založené z iných dôvodov ako kradnutie, avšak v určitom období prišli na to, že inak sa nedá, zatiaľ čo SMER to vedel už od svojho založenia, keďže vznikol neskôr. Sieť sa od SMERu líši akurát tým, že vznikla ešte neskôr, takže môžeme očakávať, že ak sa dostane do vlády bude podstatne korupčnejšia ako SMER, ak je niečo také ešte vôbec predstaviteľné. Výhodou štandartných pravicových strán voči ľavicovému SMERu má byť akési odborné zázemie. Hlavným ideovým guru odborného zázemia je extrémny protištátny nihilista Juraj Karpiš, takže jediná múdrosť tohto odborného zázemia spočíva v tom, že hodlá zlikvidovať to dobré, čo urobil SMER pre ľudí – napríklad vlaky zadarmo. Výsledkom nasadenia odborníkov bude len to, že vlaky zadarmo pre dôchodcov, študentov a deti jednoducho nebudú – inak sa nezlepší nič. Ak je pre vás stále strašnou záhadou prečo niekto volí SMER a nie pravicových odborníkov, tak len na okraj upozorňujem, že teraz som tú záhadu vyriešil. Toľko naokraj k slovenskému (btw aj k tzv. nemeckému ) štandardu.

Neštandartné strany sú tie, ktoré nepotrebujú pre svoje fungovanie korupciu, pretože si ich financujú pološialení milionári za účelom vlastnej psychoterapie, ktorá nebude fungovať a len ich uvrhne ešte hlbšie do víru ich vlastnej jebnutosti. Samozrejme podporou jednej z týchto strán nesledujem zlomyseľne gradáciu Matovičovho psychického úpadku – tento nevyhnutný úpadok je len colateral dammage a aj tak sa ním nedá nič robiť. V skutočnosti mi ide o výchovné posolstvo pre „štandardné“ strany vrátane SMERu. Posolstvo je toto:

Gorila etc… nemôže byť riešená tak, že sa jednoducho zabudne a problémik nám pod kobercom pekne vyhnije ako ste zvyknutí. Nevyriešite to ani tak, že budete ukazovať prstom na Ficove lúpeže a Fico to nevyrieši tak, že bude ukazovať na vaše. Napriek záplavám „obdborníkov“,  ste doteraz neprišli ani k návrhu nejakého slušného modelu ako štandartne bez kradnutia ufinancovať vlastné strany, čo je základom toho, aby ste vôbec mali možnosť v budúcnosti prestať kradnúť, alebo niečo podstatné zlepšiť, alebo aspoň nastaviť prísnejší štandard kradnutia, aby sme sa priblížili západu. Vy ste jednoducho neurobili nič a spoľahli ste sa na Nko SME a týždeň, že vám zabezpečia voličov tým, že označia nevoličov za aktuálnych triednych nepriateľov. A Fico sa zas správne spoľahol na to, že nikto z konkurencie neponúkne nič iné než tradičné a overené „reformyod Karpiša. Hovno! Nebude to fungovať.“

Tak toto je moje posolstvo slovenskému štandartu. Dospel som k názoru, že jediným spôsobom ako efektívne oboznámiť s týmto posolstvom „štandardné“ strany je voliť Matovičove psychoterapeutické združenie. Neverím v Matovičovo zázračné uzdravenie. Volím tak, aby som poslal svoje posolstvo spôsobom, ktorý splní účel – doručí ho do uší tým správnym hajzlom.

Navyše môžem voliť jediného kandidáta, ktorý má názor na utečenecké kvóty ako Merkelová a ja, čiže súhlasný – áno jediný kandidát, ktorý súhlasí s kvótami je na kandidátke OĽANO – volá sa Suchánek. Viem, že by sa na to nemalo upozorňovať, lebo s ohľadom na štandardnú mieru štandardného slovenského chrapúnstva to nakoniec môže Matovičovi uškodiť, ale zas, čo ma po ňom.

Stručné zhrnutie: Nevoliť je podľa mňa tiež správna voľba, všetko ostatné pokiaľ hovoríme o „štandardnej“ scéne je podľa mojej skúsenosti proste len neschopnosť nedať sa manipulovať. Nevoliči majú 5 hviezdičiek. Voličom OĽANO dávam 4 hviezdičky. Ostaní ste úplne prepadli, ste nechutní.

2 thoughts on “Prečo zas Matovič

Pridaj komentár